Η σύσταση του Corian

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ CORIAN®;
To Corian® αποτελείται από 75% φυσικά ορυκτά υλικά με κύρια παρουσία τον υδρίτη του αλουμινίου, που προέρχεται από τον βωξίτη και 25% ακρυλικές ρητίνες. Προσοχή: Σε αντίθεση με άλλα υλικά τα οποία έχουν πολυεστερική σύσταση το Corian® περιέχει ακρυλικές ρητίνες με αποτέλεσμα τις υψηλών προδιαγραφών ιδιότητες του. Τα πολυεστερικά υλικά είναι ευπαθέστατα στην θερμότητα (καίγονται εύκολα αναφύοντας έντονες τοξικές οσμές ), ενώ ταυτόχρονα επηρεάζονται από την UV ακτινοβολία και το χρώμα τους αλλοιώνεται μέσα στον χρόνο. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δύσκολος ο θερμοσχηματισμός των επιφανειών αυτών.

ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ CORIAN® ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;
Πρόσφατες μελέτες σε διάφορα ερευνητικά κέντρα απέδειξαν πως το Corian® όχι μόνο δεν βλάπτει την υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών, όπως τα βακτήρια και οι μύκητες. Στα πειράματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν καλλιέργειες μικροβίων όπως stafilococcus aureus,escheria colli, pseudomonas κ.α. Οι μελέτες αναφέρουν πως μετά από 72 ώρες υπήρξε δραματική μείωση της ανάπτυξης των μικροβίων αυτών, σε ποσοστό 99,9%!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ CORIAN®;

To Corian® αποτελείται από 75% φυσικά ορυκτά υλικά με κύρια παρουσία τον υδρίτη του αλουμινίου, που προέρχεται από τον βωξίτη και 25% ακρυλικές ρητίνες. Προσοχή: Σε αντίθεση με άλλα υλικά τα οποία έχουν πολυεστερική σύσταση το Corian® περιέχει ακρυλικές ρητίνες με αποτέλεσμα τις υψηλών προδιαγραφών ιδιότητες του. Τα πολυεστερικά υλικά είναι ευπαθέστατα στην θερμότητα (καίγονται εύκολα αναφύοντας έντονες τοξικές οσμές ), ενώ ταυτόχρονα επηρεάζονται από την UV ακτινοβολία και το χρώμα τους αλλοιώνεται μέσα στον χρόνο. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δύσκολος ο θερμοσχηματισμός των επιφανειών αυτών.

 ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ CORIAN® ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;

Πρόσφατες μελέτες σε διάφορα ερευνητικά κέντρα απέδειξαν πως το Corian® όχι μόνο δεν βλάπτει την υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών, όπως τα βακτήρια και οι μύκητες. Στα πειράματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν καλλιέργειες μικροβίων όπως stafilococcus aureus,escheria colli, pseudomonas κ.α. Οι μελέτες αναφέρουν πως μετά από 72 ώρες υπήρξε δραματική μείωση της ανάπτυξης των μικροβίων αυτών, σε ποσοστό 99,9%!!!

Φιλοξενία Ιστοσελίδας SWOT ANALYSI